Domino Plomber

Domino Plomber

Ring plomber med fast længde og metal rem

Domino plomben er godkendt i mange lande. Metal remmen vil bevæge sig lidt, når Domino plomben er fastgjort. Dette er for at hjælpe tolderne med let at kunne se om plomben har været anbrudt (manipuleret med). Inspektions vindue på plomben er en valgfri funktion, som gør det nemt og hurtigt at se ind til lukke mekanismen – en unike egenskab udviklet af Mega Fortris.

Typiske applikationer for denne ring plombe er last-og tankbiler, luftfartsfragt, tomme søcontainere, godsvogne og pakhuse.

Enquire Now

  • Farvekodning er muligt med forskellige farvet hætte i forhold til selve plomben.
  • Domino plomben er indgraveret med permanet lasermærkning af navn, logo. Serienummer  og stregkode. Lasermærkning giver den højeste niveau af sikkerhed og kan ikke fjernes eller erstattes.
  • Mærkningen på Domino plomben er indgravet på metal remen og forbliver derfor tydelig og læslig selv efter langtids anvendelse.
  • Ultrasonisk svejsning teknologi er anvendt for permanet at fastholde hætten og plomben.Ved brug af Ultrasonisk svejsnings teknologien sikrer man, at plomben ikke kan bliver skåret over eller tvunget åben uden at man kan se at der har været et uønsket indgreb.
  • Når plomben er lukket korrekt vil de 2 små huller i remmen være præcis oven på hinanden, hvilket gør det nemt at inspicerer.
  • Den stærke og holdbare metal rem kan modstå hård behandling og klimatiske ændrinder ved oversøiske forsendelser.

 

Download Datasheet

Download Domino Plomber Datasheet