Mega Twister SP Vertical

Mega Twister SP Vertical

  • Farvekodning er muligt i forskellige kombinationer med Mega Twister vertical gennemsigtige krop og den farvede drejelås, som fås i diverse farver.
  • Mega Fortris benytter sig af en speciel produktions teknologi som permanent sikrer plombens låsekasse. Denne process gør, at man ikke kan manipulere med plomben uden synlig bevis på dette.
  • Mega Twister plomben er indgraveret med permanent lasermærkning. Dette giver den højeste sikkerhed da mærkningen ikke kan fjernes eller manipulers med.

Enquire Now

Konkurrence dygtige måler plomber

Mega Twister plomben er en fornuftig og konkurrencedygtig sikkerhedsløsning til mange slags målerer. Den ekstra beskyttende hætte og unike lukke design gør plomben yderst sikker mod anbrud. Plomben har den samme unike sikkerhedslukning som Mega Twister SP men med et større markeringsområde med plads til længere stregkoder.

Mega Twister SP BC Vertical modellen er den nyeste udvikling med unikke og innovative egenskaber. Plombens sikkerhedsniveau højnes ved dens 2 farvet design og har desuden en ekstra store mærkningsflade til alverdens stregkode løsninger.

Typiske applikationer for Mega Twister plomben er vand-, el- og elmålerer, vægte og benzinpumper.

Download Datasheet

Download Mega Twister SP Vertical Datasheet