“Mega Fortris Group” Markedsledende producent af sikkerhedsplomber

Mega Fortris Group” Markedsledende producent af sikkerhedsplomber.

I november 2017 lancerede Mega Fortris verdens første biologisk nedbrydelige sikkerhedsplombe

Det er med stor glæde og stor stolthed, at Mega Fortris lancerer det nyeste innovative, (r)evolutionære miljøvenlige sortiment af biologisk nedbrydelige sikkerhedsplomber.

Mega Fortris er den globale markedsleder inden for fremstilling af innovative, intelligente sikkerhedsplomber og løsninger.

Vores sortiment af biologisk nedbrydelige plomber er blevet udviklet, på grund af de hurtige udviklede og de stadig skiftende markeder. Næsten alt hvad vi køber i dag, kommer indpakket i enten flere lag af plast eller i plast lamineret papir. Alt det plastik skaber et stort problem for vores økosystem, da naturens kræfter er magtesløse når det kommer til at nedbryde plastikken. Endvidere er genanvendelse af plast ikke økonomisk rentabel, da det kræver mere energi – end det der blev brugt til at producere den i første omgang. Meget af den plastik vi smider ud er ikke egnet til genanvendelse, og vil havne på lossepladsen.

Mega Fortris er fuldt ud klar over, hvilken indvirkning plastaffaldet har på vores planet og har taget de første nødvendige skridt til at gøre en forskel.

Nye miljøpolitikker, samfundsmæssige bekymringer og en stigende miljøbevidsthed har udløst søgen efter nye produkter, der er mere miljøvenlige. Der kommer Bionedbrydeligt Plast ind i billedet. Vores sortiment af biologisk nedbrydelige plomber er udviklet for at i mødekomme behovet om miljøvenlige og ”grønne” produkter.

En af de største fordele ved Bionedbrydelig Plast er, at det indenfor rimelig tid kan nedbrydes til CO2 og vand. En række af vores plastplomber i PP og Nylon Plast tilsættes det særligt additiv 201, der gør plasten nedbrydelig.

Vores produktsortiment af biologisk nedbrydelige plastplomber, har bl.a. følgende egenskaber:

  • Fuld kompatibel med ISO 14021:1999 Standard under definitionen biologisk nedbrydelig.
  • Meget stabil holdbarhed og levetid.
  • Nedbrydes ikke til fragmenter efter fremstilling.
  • Genanvendelig og ufarlig for miljøet.
  • Effektiv bionedbrydning verificeret af ASTM D5511, ISO DIS 15985, ASTM D5526 & ASTM D5338

Ved at træffe bevidste valg og ændre vores vaner, kan vi forbedre miljøet – så vores planet bliver et rent og smukt sted at bo på.

Kontakt dit lokale Mega Fortris kontor for flere informationer om bionedbrydelige plastplomber.