Om Mega Fortris Europe

I 2001 blev Mega Fortris Europe ApS Ltd. etableret i Danmark. Vi har specialiseret os i sikkerhedsløsninger til transport af gods sikkerhedsprodukter så som plomber, tape, poser etc. Vort firma er en del af Mega Fortris Gruppen med hovedkontor i Kuala Lumpur, Asien og med fabrikker i Kina og Malaysia. Begge vore fabrikker er certificeret i henhold til ISO 9001 & 14001 kvalitetsstyringssystemer.

Mega Fortris Gruppen er verdens største producent af container plomber udover at være en global leverandør af en bred række andre sikkerhedsprodukter. Vi er kendt for vores innovative design kombineret med høje sikkerhedsfunktioner. Vort mål er at levere værdifulde sikkerhedsprodukter som opfylder kunderne ønsker og overholder alle sikkerhedskrav. Disse kerneværdier kombineret med vores konkurrence dygtige priser sikre, at vi er den foretrukne leverandør indenfor alle større industrier.

I dag tilbyder Mega Fortris Europe sine kunder 2 brede produktsortimenter. En bred pallette af sikkerhedsplomber så som metal plomber, plastisk plomber, sikkerhedstape, sikkerhedsetiketter, poser og RFID sikkerhedsprodukter. Derudover har vi også et stort udvalg af godssikringsprodukter så som luftpuder, surringsbånd og spændebånd alt af høj kvalitet.

For at imødekomme den stigende europæiske efterspørgsel og sikre nærhed til markederne og dermed kunderne, har Mega Fortris Europe etableret 2 produktioner i henholdsvis England og Ungarn. Disse mindre fabrikker er naturligvis kvalitetsstyret og ISO certificeret efter ISO9001 og 14001.

World Wide Partnerskab

Mega Fortris Europe er repræsenteret gennem et bredt forhandlernet og datterselskaber i Europa og Mellemøsten. Dette netværk gør det muligt for os for at tilbyde lokal kundeservice indenfor en kort tidsramme.

Mega Fortris Europe tilbyder et stort produktsortiment indenfor sikkerhedsløsninger til en bred række industrier så som transportfirmaer, shipping, luftfarts-, kemikalie-, oile og gas-, føde- & drikkevarer-, medicinal-, kommunikation-, sikkerhedsfirmaer, banker, pengetransportfirmaer samt produktionsvirksomheder.

Mega Fortris besidder alle de relevante ISO produkt certificeringer og produktion kvalitets styringssystemer. Virksomheden er også medlem af ISMA: International Seals Manufactures Association og er Microsoft Guld certificeret medlem.

Mega Fortris Europe’s Historie

2001Mega Fortris Europe Headquarters in Denmark

Mega Fortris Europe Headquarters in Denmark

Mega Fortris Europe blev etableret i Birkerød, nord for København.

2002

Mega Fortris UK Headquarters

Mega Fortris UK Headquarters

Mega Fortris England blev oprettet i Staffordshire, hvor man opkøbte en fabrik og lagerfaciliteter til at udvikle og opbygge det engelske marked.
Fortris Load Secure UK, et søster selskab til MFUK operer også fra denne lokation og leverer løsninger til godssikring.

.

2005

Mega Fortris Hungaria Headquarters

Mega Fortris Hungaria Headquarters

Mega Fortris Ungarn åbnede kontor i Budapest til at supportere østeuropæiske lande samt levere direkte fra deres lokale produktion.

2006

Mega Fortris France Headquarters

Mega Fortris France Headquarters

Mega Fortris Frankrig kontoret blev oprettet i nærheden af Lille, med lagerfaciliteter til at varetage den stigende lokale efterspørgsel.

2009

Mega Fortris Europe Headquarters in Denmark

Mega Fortris Europe Headquarters in DenmarkNyt hovedkvarter til Mega Fortris Europe bygges i Espergærde, nord for København med større lagerfaciliteter.

2011

Mega Fortris UAE Headquarters

Mega Fortris UAE Headquarters

Mega Fortris Mellemøsten åbnede kontor i Dubai for at servicere landene i regionen.

2014

Mega Fortris Nordic Headquarters

Mega Fortris Macedonia HeadquartersMega Fortris Makedonien bliver oprettet i Skopje for at imødekomme den kraftige lokale efterspørgsel for sikkerhedsprodukter

2015

Mega Fortris Benelux

Mega Fortris Nordic Headquarters

Mega Fortris Load Secure Nordic etableres for bedre at kunne supportere de skandinaviske lande.