Domino Plomber SP

Domino Plomber SP

  • Farvekodning er muligt med forskellige farvede hætter i forhold til selve plomben.
  • Domino plomben er indgraveret med permanet lasermarkering af navn, logo, serienummer og stregkode. Lasermærkning giver den højeste niveau af sikkerhed og kan ikke fjernes eller erstattes.
  • Ved den indgravede mærkning på Domino plombens korrosionsresistente plastisk overflade forbliver mærkningen tydelig og læslig selv efter langtids anvendelse.
  • Ultrasonisk svejsning teknologi er anvendt for permanet at fastholde hætten og plomben.Ved brug af ultrasonisk svejsnings teknologie sikrer man, at plomben ikke kan bliver skåret over eller tvunget åben uden at man kan se at der har været et uønsket indgreb.
  • Når plomben er lukket korrekt vil de 2 små huller i remmem være præcis oven på hinanden, hvilket gør det nemt at inspektere.
  • Den stærke og holdbare metalremmen kan modstå hård behandling og klimatiske ændrinder ved oversøiske forsendelser.

Enquire Now

Varenummer (SKU): domino sp Kategorier: ,

Ringplomber med fast længde og metal rem

Metalremmen vil bevæge sig lidt, når Domino plomben er fastgjort. Dette er for at hjælpe tolderne med let at kunne se om plomben har været anbrudt (manipuleret med).

Markeringen på Domino plomben er indgravet på metalremmen og forbliver derfor tydelig og læslig selv efter langtids anvendelse.

Typiske applikationer for denne Domino SP ringplombe er last- og tankbiler, luftfartsfragt, tomme containerer, godsvogne og pakhuse.

Download Datasheet

Download Domino Plomber SP Datasheet

Download Domino Plomber SP Clause 5 Certificate

Download Domino Plomber SP UK Customs Group 3 Certificate