Sikkerhedslables – PT (Partial Transfer)

Sikkerhedslables – PT (Partial Transfer)

Denne type sikkerhedslabels er meget anvendt ved forsegling af sikkerhedsposer og konvolutter, opbevaringsdåser af metal, glas eller plastisk. Papkasser, pengekasser og indsamlingskrukker,vand- og elmålere, ved palletering og pakning med stærk film og plastik poser etc.

En mat polyester mærkningsoverflade med tydelige tegn af en lablen som bliver afsløret hvis lablen bliver forsøgt fjernet eller løftet af.

Dele af limen vil automatisk blive overført til overfladen hvor sikkerhedslabelen er anbragt og efterlade spor af sikkerhedsteksten. Velegenet til når forsøg på anbrud ønskes tydeligt mærkeret på overfladen. Man kan skrive med en almindelig kuglepen på sikkerhedslablens overflade. Serienummer, firma logo og navn kan også printes på lablen. Stregkode mærkning er også en mulighed. Ved større kvantiter er udvalget af farver stort.

Enquire Now

Sikkerhedslabels – PT (Partial Transfer)

  • En mat polyester mærkeringsoverflade med tydelige tegn af en sikkerhedstekst som bliver afsløret hvis lablen bliver forsøgt fjernet eller løftet af.
  • Sikkerhedsteksten kan være OPEN VOID som standard eller en kundetilpasset tekst.
  • Partial Transfer sikkerhedslables efterlader en mindre del af lablen på overfladen. Dette er ideelt på overflader som evt. nemt kan rengøres eller har ingen behov for dette.
  • På Sikkerhedslablensoverflade kan man skrive med en almindelig kuglepen. Serienummer, firma logo og navn kan også printes på lablen samt stregkode mærkning er en mulighed.
  • Ved større kvantiteter er udvalget af farver stort.

Download Datasheet

Download PT Datasheet